diumenge, 28 de novembre del 2010

Acta de la setena assemblea

Acta del dia 24 de novembre de 2010

Cinefòrum:

Per a aquest últim cinefòrum hi ha hagut problemes de difusió i coordinació, hem penjat tard la pancarta i no hem fet cartells. Malgrat tot, es manté l’activitat prevista per demà a les 14:30 a l’aula 0.2.

Dia contra la violència de gènere:

Demà, dia 25, és el Dia contra la violència de gènere. Farem un recital de poesia de temàtica feminista o de condemna del maltractament, es durà a terme a les 13:00 al claustre.

Valoració del Dia de l’estudiant:

S’ha destacat, entre d’altres coses valorables, el recital de poesia reivindicativa que es va fer dimecres passat al migdia i que es van anar acomplint totes les activitats previstes.

Aula-capella de la Facultat d’Econòmiques de la UB:

S’ha explicat que fa uns dies una aula d’estudi de la Facultat d’Econòmiques es va habilitar com a capella, i que diversos estudiants van rebutjar l’establiment de la capella en un centre públic, justament quan es realitzava la primera celebración religiosa en aquest espai. Des de l’Assemblea d’Econòmiques es va demanar a la resta d’Assemblees o d’estudiants interessats que participessin en una sèrie d’accions que es faran, en principi, cada dimecres a la mateixa Facultat d’Econòmiques, per tal la capella torni a ser una aula per als estudiants, així com per reivindicar la laïcitat de la Universitat. Des de l’Assemblea de Filologia s’ha decidit donar suport a aquestes accions i participar-hi. Queda pendent de confirmació que aquestes accions es duguin a terme dimecres vinent; en cas de ser així s’ha consensuat traslladar l’assemblea de dimecres dia 1, a dilluns dia 29.

Jam literària i entrepans:

Dimarts dia 30 de novembre es durà a terme la jam literària i la venda d’entrepans a les 13:00 al claustre. Els entrepans es prepararan a les 12:30. De moment, dimarts, només es vendran entrepans, les altres idees que van sorgir, com vendre pastissos, queden posposades. Durant aquesta activitat literària hi podrà participar lliurement qui vulgui; s’ha acordat, però, que s’hauria de portar quelcom preparat.
S’ha proposat vendre entrepans dos cops a la setmana per agilitzar l’autogestió de l’Assemblea. Queda pendent aconseguir un amplificador per a connectar un micròfon, les persones que demà vagin a l’Assemblea Diagonal intentaran aconseguir-ne un. Per a fer difusió d’aquesta activitat es prepararan cartells, Pepe està disposat a fer-ho. Durant la jam hi haurà l’Adrià com a persona de referència per als que vulguin recitar algun escrit. S’ha consensuat que es compraran 15 barres de pa i es portarà embotit de casa. Les persones que estiguin disponibles dilluns 29 penjaran la pancarta per al dia següent. La pancarta és a l’Hotel d’Associacions.

Microones:

S’ha decidit fer una instància per mirar de resoldre el problema dels microones i el col·lapse de persones que provoca.

Drets estudiantils:

S’està preparant, des de dins de l’Assemblea, una xerrada sobre els drets dels estudiants per tal d’informar-nos i de saber plantejar sòlidament els problemas acadèmics als quals s’enfronten els estudiants de Filologia al degà o a qui pertoqui.

PAS:

S’hauria d’estar alerta de quan es reuneix l’Assemblea de PAS, per tal d’assabentar-nos del que estan fent.

Sinver:

S’ha fet notar que una associació de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals, anomenada “Sinvergüenza”, realitza activitats divendres a partir de les 19:00 a la Facultat de Filologia, seria bo apropar-nos-hi i estar-hi en contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada