dissabte, 5 de març del 2011

Acta del 2 de març

Aquesta va ser una assemblea on es van parlar molts temes:

- Dia de la dona: dimarts vinent. Diem d'enganxar els cartells de cada dona, li passarem a la Carlota abans de divendres. Així mateix també es diu de fer una performance de dansa a les 14.30 si el Marc ens pot aconseguir l'equip necessari per a la música... el tema queda una mica penjat. Comentem també lo de la tela lila que havia de portar la Mireia.
- Entrepans: de moment tornarem a fer-ne dimecres. Es queda com sempre a les 12 qui pugui.
- Microones: l'Adrià passarà una graella més gran i a partir de la setmana que ve ens posarem les piles per aconseguir firmes.
- Contacte amb altres assemblees: el Pepe parlarà amb un noi de mates per veure si hi ha algo a la seva facultat; ha vingut un noi d'història i no semblava gaire disposat a parlar de temes festius, sinó més aviat de temàtica reivindicativa; es diu que si volem col·laborar amb la gent de Raval caldria contactar més amb ells o anar directament a la seva assemblea; en aquest sentit, l'Anna els hi enviarà un mail i el Miquel, el Martín i l'Adrià aniran a la trobada d'assemblees convocada aquest divendres a la Rimaia, també es comenta de parlar amb els de la FEL.
- Cinefòrums: hi ha una crítica generalitzada a l'anterior, tant per la pel·lícula triada com per la manca de difusió (la pancarta es va posar el mateix dia), així mateix també es parla de l'hora i es diu que el proper seria bo fer-lo a les 4.30. Es planteja si fer-ne un altre i quina peli posar. En teoria n'hi ha un de previst pel dia de la dona però preveiem un altre fracàs per manca de difusió, així que el suspenem. La Carlota proposa fer un cineforum conjunt amb gent de l'associació SinVer a partir de la pel·lícula de Harvey Milk.
- Difusió: es comenta que el Facebook de l'assemblea està mort i caldria revifar-lo (seria bo que tothom posés en contacte als seus amics amb la pàgina de l'assemblea), també es parla de les pancartes i de la necessitat de fer-les amb antel·lació. A part, sorgeix el tema de les samarretes, que també ha quedat en via morta.
- Contactes amb altres organitzacions i amb professors: volem parlar amb els de SinVer però no sabem si tenen algú a filologia, es diu de comentar-li a l'Hugo si en sap res; per altra banda es diu que seria bo anar parlant individualment amb professors que puguin estar desencantats pel tema de les suplències, les poques places i tal; també es comenta que seria bo que SEPC i AEP parlessin sobre totes les reformes que s'estan duent a terme a les universitats catalanes per tal que nosaltres després poguem tenir informació i fer-ne difusió.
- Amenaces de les joventuts de la Falange: sembla ser que els diversos sindicats ja van rebre algun comunicat de la UB i que es parlarà el tema a la propera reunió de claustrals.
- Temes polítics: es parla molt per sobre de l'anomenada Estrategia 2015 (segons la qual tota la universitat funcionaria jerarquicament, com una empresa, i hi hauria una majoria al claustre que decidiria sempre, si ho vaig entendre bé) i es diu que s'està fent un discurs soterrat amb petites lleis sense nom en comptes d'una gran reforma com inicialment era l'anomenat Pla Bolonya. Així mateix es parla dels drets dels estudiants, que caldria difondre abans de que ens els retallin més: a la UB és on tenim més drets, seria bo no perdre'ls i no acabar com la UPC, que ara són els que en tenen menys. Si coneixem els nostres drets els podrem valorar, és per això que comentem de fer alguna xerrada, però no es va concretar res, de moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada