dijous, 10 de març del 2011

Acta del 9 de març

1.     Hi ha hagut problemes amb els cartells que es varen penjar dilluns, la Mireia no va demanar el permís i ens els han despenjat.  
2.     Respecte a la festa de filologia es fa un replantejament general. S’arriba a les següents conclusions:
·       Econòmicament anem curts de diners, els entrepans podrien donar per més, però falta compromís (sempre són els mateixos). Però realment per a què volem aquests diners? En el cas que la festa segueixi el seu plantejament inicial per a la festa. No obstant, aquests diners han de servir per abastir-nos del mínim material que necessitem.
·       Es decideix lluitar per aconseguir la nostra facultat com a espai per la festa. Es decideix anar a veure el degà com a primera opció. 
·       Els entrepans segueixen endavant.
3.     Replantejament general del rumb de l’assemblea arrel del replantejament de la festa. Quines opinions hi ha?
·       Hi ha persones que no freqüenten l’assemblea i que critiquen el seu funcionament, es convida a que exposin el seu descontentament en públic.
·       Reacció dels descontents: creuen que s’han centralitzat esforços en la festa i que els entrepans són l’única activitat que manté viva l’assemblea. No podem deixar de banda altres accions ni viure al marge del que passa a la resta de facultats.
4.     Assistirem a l’assembla del Raval, demà 10 de març de 2011. Anem a escoltar, de cara a una propera convocatòria plantejarem idees.
5.     Trobada d’Assemblees: hi participaren aproximadament 40 persones (Pompeu, UB i UAB). Es reuniran de nou el dia 15 de març a les sis de la tarda, seguirem assistint-hi. Des de la trobada es plantegen accions descentralitzades pel 31 de març, volem participar-hi amb una xerrada sobre el moviment estudiantil. Plantejarem als del Raval si volen fer aquesta activitat conjuntament. Cap al maig es planteja fer una acció conjunta amb totes les assemblees, encara s’ha de definir.
6.     Microones: l’Adrià enviarà de nou les graelles. Cada persona haurà de completar com a mínim un full. Es recordaran les normes que cal seguir per a la recollida a l’inici de cada full. El 6 d’Abril les llistes hauran d’estar plenes.
7.     L’assemblea de mates ha mort, si hi ha algun supervivent el convidarem a la nostra.
8.     Es pretén familiaritzar-se amb l’Estratègia 2015, es dóna un marge de dues setmanes per posar en comú les opinions.
9.     ES CONVOCA ASSEMBLE EXTRAORIDINÀRIA DILLUNS A LES 14.30 AL CLAUSTRE PER ACABAR DE TRACTAR EL TEMA DEL DIA 31 DE MARÇ.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada