divendres, 25 de març del 2011

Acta del 23 de març

Comencem fent un ordre del dia i més tard s'acorda que s'hauria de fer ordre del dia previ a cada assemblea):
1. Xerrada del 24
2. Mobilització del 31
3. Microones i organització
4. Funcionament de l'assemblea

1. Xerrada:
- Ja tenim permisos i ens deixen micròfons i tal, cal organitzar-se per muntar-ho tot, ni que siguin 2 o 3 persones. Finalment s'ofereixen l'Alberto, el Pepe, la Noor, l'Oriol i el Vicenç. A part de micròfons també seria bo portar una taula i cadires.
- Després de qüestionar-nos una bona estona qui ve finalment a fer la xerrada en Martín ens confirma que vindrà el Noel i un sindicalista del CAU
- Decidim fer una pancarta per al claustre de mates
- Per a la presentació de la xerrada i la moderació del debat posterior s'ofereix el Martín i més tard també l'Oriol i l'Adrià. Diem de fer una breu presentació, després que parlin els dos ponents un quart d'hora cadascú i després intentar crear una mica de debat.

2. Mobilització:
- Es fa un resum de les 2 comissions que s'han reunit (acció i continguts) per tal que tots els membres de l'assemblea estiguin informats. Sembla que hi ha dues propostes de recorregut segons la quantitat de gent que siguem i que l'acció de protesta es manté. Els del Raval ens faran les octavetes a partir d'un text acordat.
- Cal posar-se les piles i fer-ne una bona difusió: fer la nostra pancarta i repartir les octavetes a partir de dilluns, comptant que dilluns al matí ja ho tindrem tot. Decidim no fer passaclasses, perquè només s'oferien 2 persones, però comunicar-ho cadascú a les nostres classes i fer algo al claustre amb un megafon el dilluns i el dimecres a les 14.30.
- Els que formen la comissió d'acció (i qui vulgui) vendran entrepans el dilluns x autogestionar-se. Cal debatre si els diners que hem anat acumulant són de tots o només de la comissió festa.

3. Microones i organització:
- Hem d'anar fent i assegurem-nos de la data limit... ens hi hem d'implicar.
- Hi ha hagut problemes amb el mail, demanarem al David si ho pot solucionar.

4. Funcionament:
La majoria té la percepció d'un cert malestar dins l'assemblea. Opinem que n'haurem de parlar amb més calma però ja en comentem algo:
- Seria bo que tothom vingués a l'assemblea, x poder parlar tots.
- Hi ha qui diu de parlar-ho després del 31, però concluim que dimecres vinent ja tindrem (o hauriem de tenir) tot lo del 31 llest i en podriem parlar.
- Els punts de vista són oposats: hi ha qui diu que estem bé com a assemblea i n'hi ha que ho neguen, hi ha qui proposa de fer com 2 grups, un x ocupar-se del funcionament intern i l'altre de l'extern, es planteja si hem de saber què volem com a grup o si ja està bé la dinàmica que portem.
- Altres: cal que tothom colabori, cal aclarir el tema dels diners i aniria bé fer ordre del dia previ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada